Sülük Nasıl Kullanılır

Sülük Nasıl Kullanılır 

Sülük Nasıl Uygulanır, Sülük Nasıl Takılır;

Sülük Kullanımı Anadoluda çok değil 30-40 yıl öncesine kadar yaygındı. Genelde köylerde nenelerimiz ve dedelerimiz bu nimet olan canlı ile kendi kendilerini tedavi ediyorlardı.

Pek çok hastalığa tedavi edici özelliği olan bu canlıyı, bizler yeniden keşfetmekteyiz. Hangi hastalığa nasıl bir etki göstermektedir, bu konuda bilgi almak için bizi arayarak detaylı bilgi alınız.

Sülük Nasıl Kullanılır.? 

Uğur GÜZEL

Uğur GÜZEL

 

 

 

 

Islak olan cilde daha hızlı yapışırlar, ılık su ile cildi ıslatınız. Bir eldiven yardımı ile aldığınız sülüğü tam tutturmak istediğiniz noktaya doğru yönlendiriniz. Bazen biraz nazlanarak yapışırlar.

Baktınız ki yapışmadılar daha da nazlanarak sizi biraz yoracaklar;  Tutturmak istediğiniz noktayı bir jilet yardımı ile çiziniz. Az bir kan görmeleri onları iştahlandıracak ve tutunacaklardır.

Yarım saat veya biraz daha süre ile damardan kan emmeye devam edeceklerdir. Kendileri baktınız ki bırakmıyorlar, bu kadar kan emmeleri onlara yeter. Zaten bize lazım olan salgılarınıda çoktan bıraktılar. İlk anda bırakmışlardı onlar.

Tam üzerine tuz çileyerek onu düşürün. Kanayan yeri bir peçete yardımı ile kurulayın. Kan elbette ki durmayacaktır. Çünki kan inceltici maddeler ve kan pıhtılaşmayı önleyici salgılar salgıladı.

Çok az bir miktar toz nane koyun ve üzerine sıkılaştırılmış pamuk ile bastırın, hemen üzerine çaprazlama iki adet yarabandı ile sıkıca yapıştırarak tampon yapın.

Bazen yinede ince bir akıntı ile  sızar. Siz tamponu yenileyin ve bırakın.

İnşaallah Şifa Allahtandır. Geçmiş Olsun…

sülük satışı

sülük satışı

Eğit Haccam ve Sülük Terapist